Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Hassaten, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Dokumaların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin kuruluşlmasına izin verilmektedir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilişkin kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz alınmaktadır. Buna gereğince yangın merdiveninin çizimini yaratıcı tasarımcıdan çkırmızıışan her bir personele derece tüm her insanın yangın merdiveni standartları layıkıyla eylem etmesi ve muktezi çallıkışmaların da buna bakılırsa örgülması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en ali kalite ve en yaraşır yükselmek politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile işlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının cepheı keşik son derece farklı paha skalasına sahiptir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında güç ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca yüksek ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış veçheüne hak panik bar kolu bulunmasıdır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Mono blok beden mimarisı branş sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin kucakinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine rabıtlanması ile esenlanmaktadır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür bapların en kocaman Yangın çıkış kapısı istanbul avantajı duman sızdırmaması ve belirli derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Belirtilen bu saat dilimleri bir bapnın yangına ne denli süre dayanacağını ifade etmektedir. Ama bu mevzuda tetik cereyan etmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 an da dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın bapsı ivedili çıkış ciğerin kullanılacaksa o ahit lüzumlu koşulları / standartları sağlayan yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Başkaca geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım medarımaişetlemleri esnasında kullanıcılara ciddi kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında giranbaha bir kriter olarak gösterilebilir.

Report this wiki page